Vetélkedő

VETÉLKEDŐ
A Marosszéki népzene és néptánctábor elképzelhetetlen vetélkedő nélkül.
Így volt ez minden esztendőben, így van ez most is, csak egy kicsit másként, olyan neccesen ...
Nem annyira vicces az idei vetélkedő, de jó hír, hogy minden válasz megtalálható a széles Világhálón, csak ügyesen kell szörfözni rajta.
Nem a cél a boldogság, hanem maga az út, az-az a szörfözés. Nekünk pedig most épp ez a célunk, hogy közelünkben szörfözz.
Szóval, töltsd ki a "kis" kérdőívet és küld el szombaton (2020.07.18.) 24 óráig.
Az eredményhírdetésre vasárnap (2020.07.19.) kerül sor, a díjak pedig habosan fognak folyni legközelebb a helyszínen , a Jobbágytelkén élőben megszervezett táborunkban!
Hajrá!

Kérdőív

A XXII. Marosszéki Népzene és Néptánctábor vetélkedőjének nyertesei:

  1. hely: Jelen Róbert  46 pont
  2. hely: Mónika Ráncsik 39 pont
  3. hely: ballalolo        36 pont

Az elérhető maximális pontszám: 50 pont.
Gratulálunk a nyerteseknek!


Kedves Játékos!
 
Köszönjük szépen, hogy eleget tettél felhívásunknak, kitöltötted vetélkedős ürlapunkat, így igazolt táborlakója lettél a XXII. Marosszéki Népzene és Néptánctábornak!
 
Gyengéknek (0-10 pont)::
Nagyon kevés jó válaszod volt, ebből arra merünk következtetni, hogy talán még nem jártál sem Jobbágytelkén, sem a Marosszzéki Népzene és Néptánctáborban, de érződik, hogy érdekel téged ez a székelyföldi tájegység. Ezen mi úgy segíthetünk, hogy szeretettel várunk a következő Jobbágytelkén megrendezett táborunkba!
 
Kielégitőknek (10-20 pont):
Kevés jó válaszod volt, de mi derűlátók vagyunk és arra merünk következtetni, hogy talán már jártál Jobbágytelkén, akár a Marosszzéki Népzene és Néptánctáborban is. Érződik, hogy érdekel téged ez a székelyföldi tájegység, de még sok megismerni valóra tehetsz szert. Ezen mi úgy segíthetünk, hogy szeretettel várunk a következő Jobbágytelkén megrendezett táborunkba!
 
Közepeseknek (20-40 pont):
Sok kérdésre válaszoltál helyesen, ebből  arra merünk következtetni, hogy talán többször voltál már Jobbágytelkén, akár a Marosszzéki Népzene és Néptánctáborban is. Érződik, hogy érdekel téged ez a székelyföldi tájegység, Tudásod bővítésében mi úgy segíthetünk, hogy szeretettel várunk a következő Jobbágytelkén megrendezett táborunkba!

Kiválóknak (40-50 pont):

Nagyon sok helyes válaszod volt, ebből  arra merünk következtetni, hogy talán sokszor voltál már Jobbágytelkén, akár a Marosszzéki Népzene és Néptánctáborban is. Gratulálunk! Csak így tovább! Továbbra is várunk szeretettel a következő Jobbágytelkén megrendezett táborunkba!

Az idei részvételeddel bizonyítottál, hogy hozzánk tartozol!


Vissza

Vissza a fõoldalra!